“180º de cel”, de La Virgueria

http://www.verkami.com/projects/1179-180o-de-cel-el-nou-espectacle-de-la-virgueria

 

La Virgueria està preparant el nou espectacle teatral de la companyia, 180º de cel. L’estrena serà el dia 31 de març al Teatre Alegria de Terrassa i farà parada i fonda al Teatre Tantarantana de Barcelona del 6 de juny fins l’1 de juliol.

No només et volem animar a veure aquest nou projecte sinó que t’animem també a que en formis part. Com? Molt senzill, a través del micromecenatge. Potser ja n’has sentit a parlar: es tracta de convertir-se en productors, en micro mecenes de diferents expressions artístiques, de participar de la nova forma de finançament artístic. En aquest cas, convertir-te en micromecenes de La Virgueria i del seu nou projecte: 180º de cel, un espectacle sobre la reinserció de les persones que han estat a la presó.
Les aportacions poden ser de moltes quantitats diferents, començant per 5€ (les seves recompenses van en funció de l’aportació realitzada). A més, si et converteixes en mecenes del nostre projecte destinarem part del que tu poses a ajudar la Fundació AREDque  treballa per aconseguir l’accés a la plena ciutadania de persones en risc d’exclusió social. Cada euro que superi el nostre objectiu de finançament, anirà dedicat a la seva feina.
Com pots fer-ho? Molt senzill: clica l’enllaç que encapçala aquest post o el que el segeuix. Et portarà a la pàgina del projecte dins de Verkami on t’expliquem amb detall el projecte. A la banda dreta, en color rosa, veuràs les aportacions que pots realitzar i la recompensa que suposa cadascuna. Només has de clicar la xifra triada i seguir les instruccions de pantalla.
http://www.verkami.com/projects/1179-180o-de-cel-el-nou-espectacle-de-la-virgueria

Una resposta to ““180º de cel”, de La Virgueria”

  1. aleixfauro Says:

    Pare, moltes gràcies!

    A tots els que esteu llegint això us animo a dedicar 5 minutets per un projecte teatral que busca formes alternatives de tirar endavant per superar els obsatcles. A través de temes delicats i sovint polèmics, La Virgueria (companyia de la qual en sóc un dels fundadors) utilitza l’altaveu del teatre per arribar a tants llocs com sigui possibles, sempre des de la poesia i la proximitat amb el públic. Formeu part d’aquest nou projecte: 180º de cel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: